30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na kocky. Cibuľu a cesnak ošúpeme. Cibuľu pokrájame na kolieska, cesnak pretlačíme. Ošúpeme zemiaky, očistíme papriku, umyjeme ich a oboje nakrájame na kocky.
- 2
Šampiňóny umyjeme, očistíme a rozštvrtíme. V hrnci rozpálime olej a opečieme na ňom mäso. Pridáme zemiaky a zeleninu, krátko podusíme.
- 3
Potom zalejeme pretláčanými rajčinami, rajčinovou šťavou a vývarom. Celé prikryjeme a povaríme asi 30 minút. Polievku výdatne dochutíme korením.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu