Orechiette s chorizom a paradajkami

Zoltán Bako
šéfkuchár a majiteľ Restaurant 70 v Ostrove, 20. septembra 2016 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Orechiette s chorizom a paradajkamiFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

400 g (cestoviny)
200 g
8 ks
2 ks
 čerstvá
100 g
4 ks čerstvé
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Chorizo olúpeme a nakrájame na kolieska. Červenú cibuľu nakrájame na kolieska, sušené paradajky nakrájame na kúsky. Čerstvé paradajky sparíme, zbavíme šupky, jadra a nakrájame na kocky.

  2. 2

    Olivový olej zohrejeme v panvici, pridáme cibuľu, sušené paradajky a chorizo. Restujeme 2 minúty. Pridáme čerstvé paradajky, soľ a korenie.

  3. 3

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode do polomäkka, premiešame s pripravenou zmesou a nastrúhaným pecorinom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist