Orechiette s chorizom a paradajkami
Zoltán Bako
šéfkuchár a majiteľ Restaurant 70 v Ostrove, 20. septembra 2016
šéfkuchár a majiteľ Restaurant 70 v Ostrove, 20. septembra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Chorizo olúpeme a nakrájame na kolieska. Červenú cibuľu nakrájame na kolieska, sušené paradajky nakrájame na kúsky. Čerstvé paradajky sparíme, zbavíme šupky, jadra a nakrájame na kocky.
- 2
Olivový olej zohrejeme v panvici, pridáme cibuľu, sušené paradajky a chorizo. Restujeme 2 minúty. Pridáme čerstvé paradajky, soľ a korenie.
- 3
Cestoviny uvaríme v osolenej vode do polomäkka, premiešame s pripravenou zmesou a nastrúhaným pecorinom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu