Omeleta so stonkovým zelerom
Foto: tejaja
Stonkový zeler je úžasná zelenina, ktorá sa dá použiť na mnoho spôsobov. Aj keď u nás donedávna nebol veľmi známy, jeho využitie je veľmi Zobraziť celý popisStonkový zeler je úžasná zelenina, ktorá sa dá použiť na mnoho spôsobov. Aj keď u nás donedávna nebol veľmi známy, jeho využitie je veľmi široké.
porcia
príprava
Postup
-
1
Slaninu nakrájame na malé kocôčky a dáme na panvicu restovať. V polovici praženia, keď pustí tuk, pridáme na polkolieska nakrájanú cibuľu, nakrájané sušené paradajky, na tenučké kúsky nasekaný stonkový zeler a restujeme asi 3 minúty.
- 2
Vajcia rozšľaháme s trochou korenia, štipkou soli a zalejeme zeleninu. Pomaly necháme vajcia stuhnúť.
- 3
Potom omeletu preložíme na polovicu a presunieme na tanier.
- 4
Kto chce, pridá si plátok chleba alebo pečivo.
Tiež vaječná omeleta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem za komentár, ale myslím, že každý vie, o čom sa bavíme a čo dostaneme kúpiť v obchode pod názvom stonkový zeler. :)
Děkuji a rozumíme si, ale u Vietnamců, pokud nemají celer dovážený ze Španělska, k záměně za stonky bulvového celeru u nás někdy dochází.