Ako hovorí názov mám ho od ocka. Keďže na hríby nechodíme my ho robíme zo šampiónov,ale dá sa robiť z rôznych húb :)
5 minút
príprava
príprava
10-15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šampiňóny nakrájame nadrobno a podusíme na oleji. Pridáme trošku vody a udusíme do mäkka.
- 2
Necháme to vychladnúť a zmiešame všetky suroviny : cibuľa nadrobno,cesnak podľa chuti a zvyšok surovín.
- 3
Usmažiť hrianky,zavolať dobrých priateľov,otvoriť červené vínko a ponatierať tatarák na hrianky . Prajem dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu