Ockov šampiňónový tatarák

dadmara0807 - fotkadadmara0807, 24. septembra 2010

Ako hovorí názov mám ho od ocka. Keďže na hríby nechodíme my ho robíme zo šampiónov,ale dá sa robiť z rôznych húb :)

5 minút
príprava
10-15 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg alebo iné huby
2 ks
2 ks
pol KL
1 KL
pol KL
3 KL
2 KL
2 KL
4 KL
2-3 PL




Postup

  1. 1

    Šampiňóny nakrájame nadrobno a podusíme na oleji. Pridáme trošku vody a udusíme do mäkka.

  2. 2

    Necháme to vychladnúť a zmiešame všetky suroviny : cibuľa nadrobno,cesnak podľa chuti a zvyšok surovín.

  3. 3

    Usmažiť hrianky,zavolať dobrých priateľov,otvoriť červené vínko a ponatierať tatarák na hrianky . Prajem dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

danapa
Pridavam do KK, mnam - novy receptik z oblubenych sampinonov, cez vikendu urobim. ☺☺☺
mamatata2
Mňam , vyzerá výborne, cibuľku a cesnak dať len tak, či tiež posmažiť?
mamatata2
Mňam , vyzerá výborne, cibuľku a cesnak dať len tak, či tiež posmažiť?
tetuska
robievam zo zemiakov, ale aj hubový môže byť super...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia