Nedeľné kuracie rezne
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Pác: Zmiešame pretlačený cesnak, horčicu, olej, soľ, mleté čierne korenie a pár kvapiek worcesterkej omáčky.
- 2
Mäso umyjeme, naklepeme a dáme do pácu večer pred pečením. Premiešame a necháme odstáť cez noc.
- 3
Každý kúsok mäsa obalíme najprv v múke, následne vo vajíčku (2 vajcia a mlieko vymiešame vidličkou) a nakoniec v strúhanke. A nasleduje opäť vajíčko a strúhanka.
- 4
Rezne vyprážame v rozohriatom oleji z oboch strán.
Tiež kuracie rezne:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu