Mutton Sajwala

Hemant Chaudhry a Devki Paswan
z reštaurácie Krishna na boteli Marína v Bratislave, 8. júna 2012
Mutton Sajwala
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
60 minút
príprava

Suroviny

1 kg
10 zväzkov
200 g, nakrájané
8 ks nakrájané na kúsky
3 PL
2 PL
1 čl
6 PL
6 ks
2 čl
2 ks
 podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V hlbokej panvici zohrejeme olej a osmažíme na kúsky pokrájanú cibuľu do zlatista. Pridáme zázvorovo-cesnakovú pastu, červený čili prášok a pokrájané zelené čili papričky. Dobre premiešame a varíme 2 minúty.

  2. 2

    Vmiešame umyté nakrájané kúsky baraniny, premiešame a v prikrytej panvici varíme na miernom ohni. Keď bude baranina do polovice uvarená, pridáme soľ a pokrájané zemiaky. Varíme, kým sa zemiaky a baranina neuvaria.

  3. 3

    Očistíme špenát, prepláchneme vodou, scedíme na sitku a necháme niekoľko minút odtiecť. Posekané špenátové listy a nakrájané paradajky pridáme k baranine. Po 5 minútach pridáme rascu, prášok garam masala a odtiahneme z ohňa. Mutton Sajwala podávame horúce s plackami paratha alebo roti.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
Perfect recept, na indicke pomery nie je tam vela korenin! Niekedy ked nemam baraninu robim podobne s hovadzim masom.

Pridaj komentár k receptu: