Mutton Sajwala
			   Hemant Chaudhry a Devki Paswan
z reštaurácie Krishna na boteli Marína v Bratislave, 8. júna 2012
		   
		   z reštaurácie Krishna na boteli Marína v Bratislave, 8. júna 2012

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 1 kg | 
                                                             | 
                                                    
| 10 zväzkov | 
                                                             | 
                                                    
| 200 g, nakrájané | 
                                                             | 
                                                    
| 8 ks nakrájané na kúsky | 
                                                             | 
                                                    
| 3 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 2 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 1 čl | 
                                                             | 
                                                    
| 6 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 6 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 2 čl | 
                                                             | 
                                                    
| 2 ks | 
                                                             | 
                                                    
| podľa chuti | 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
V hlbokej panvici zohrejeme olej a osmažíme na kúsky pokrájanú cibuľu do zlatista. Pridáme zázvorovo-cesnakovú pastu, červený čili prášok a pokrájané zelené čili papričky. Dobre premiešame a varíme 2 minúty.
- 2
 Vmiešame umyté nakrájané kúsky baraniny, premiešame a v prikrytej panvici varíme na miernom ohni. Keď bude baranina do polovice uvarená, pridáme soľ a pokrájané zemiaky. Varíme, kým sa zemiaky a baranina neuvaria.
- 3
 Očistíme špenát, prepláchneme vodou, scedíme na sitku a necháme niekoľko minút odtiecť. Posekané špenátové listy a nakrájané paradajky pridáme k baranine. Po 5 minútach pridáme rascu, prášok garam masala a odtiahneme z ohňa. Mutton Sajwala podávame horúce s plackami paratha alebo roti.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu