Mutton Sajwala
Hemant Chaudhry a Devki Paswan
z reštaurácie Krishna na boteli Marína v Bratislave, 8. júna 2012
z reštaurácie Krishna na boteli Marína v Bratislave, 8. júna 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 kg |
|
10 zväzkov |
|
200 g, nakrájané |
|
8 ks nakrájané na kúsky |
|
3 PL |
|
2 PL |
|
1 čl |
|
6 PL |
|
6 ks |
|
2 čl |
|
2 ks |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
V hlbokej panvici zohrejeme olej a osmažíme na kúsky pokrájanú cibuľu do zlatista. Pridáme zázvorovo-cesnakovú pastu, červený čili prášok a pokrájané zelené čili papričky. Dobre premiešame a varíme 2 minúty.
- 2
Vmiešame umyté nakrájané kúsky baraniny, premiešame a v prikrytej panvici varíme na miernom ohni. Keď bude baranina do polovice uvarená, pridáme soľ a pokrájané zemiaky. Varíme, kým sa zemiaky a baranina neuvaria.
- 3
Očistíme špenát, prepláchneme vodou, scedíme na sitku a necháme niekoľko minút odtiecť. Posekané špenátové listy a nakrájané paradajky pridáme k baranine. Po 5 minútach pridáme rascu, prášok garam masala a odtiahneme z ohňa. Mutton Sajwala podávame horúce s plackami paratha alebo roti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu