Mutton Sajwala
Autor receptu: redakcia
Postup- V hlbokej panvici zohrejeme olej a osmažíme na kúsky pokrájanú cibuľu do zlatista. Pridáme zázvorovo-cesnakovú pastu, červený čili prášok a pokrájané zelené čili
papričky. Dobre premiešame a varíme 2 minúty.
- Vmiešame umyté nakrájané kúsky baraniny, premiešame a v prikrytej panvici varíme na miernom ohni. Keď bude baranina do polovice uvarená, pridáme soľ a pokrájané zemiaky. Varíme, kým sa zemiaky a baranina neuvaria.
- Očistíme špenát, prepláchneme vodou, scedíme na sitku a necháme niekoľko minút odtiecť. Posekané špenátové listy a nakrájané paradajky pridáme k baranine. Po 5 minútach pridáme rascu, prášok garam masala a odtiahneme z ohňa. Mutton Sajwala podávame horúce s plackami paratha alebo roti.
|