Mutton Sajwala

Autor receptu: redakcia

4
porcie
60 minút
príprava

Postup

  1. V hlbokej panvici zohrejeme olej a osmažíme na kúsky pokrájanú cibuľu do zlatista. Pridáme zázvorovo-cesnakovú pastu, červený čili prášok a pokrájané zelené čili papričky. Dobre premiešame a varíme 2 minúty.
  2. Vmiešame umyté nakrájané kúsky baraniny, premiešame a v prikrytej panvici varíme na miernom ohni. Keď bude baranina do polovice uvarená, pridáme soľ a pokrájané zemiaky. Varíme, kým sa zemiaky a baranina neuvaria.
  3. Očistíme špenát, prepláchneme vodou, scedíme na sitku a necháme niekoľko minút odtiecť. Posekané špenátové listy a nakrájané paradajky pridáme k baranine. Po 5 minútach pridáme rascu, prášok garam masala a odtiahneme z ohňa. Mutton Sajwala podávame horúce s plackami paratha alebo roti.