Foto: monty469
Keď už mám upečené bagetky, prečo neurobiť nátierku :-D
Postup
-
1
Mrkvu, zeler najemno nastrúhame, jablko na hrubšie, pridáme smotanu, nátierkové maslo a zamiešame.
- 2
Pridáme prelisovaný cesnak, medvedí cesnak ( ja som dala sušený, lebo iný nemám, ale kto má čerstvý tak nech použije ten ) Premiešame, podľa chuti dosolíme, okoreníme a podávame. V mojom prípade na čerstvo upečenej bagetke. Poviem vám to je ale dobrota :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Príď a dostaneš aj tri :-) Ďakujem
Ďakujem pekne :-)
Hádam by si mi niečo nechala? Ďakujem ti :-)
Milá Haji ďakujem . Prajem ti krásny víkend
Ďakujem :-)
čerstvý je určite lepší ako sušený, to sa musí nechať. Nech vám chutí, a ďakujem :-)
Som rada, že vám nátierka chutila :-) Teší ma, keď ostatní vyskúšajú nejaký môj recept, a sú spokojní, človeka takéto maličkosti potešia a zahrejú pri srdiečku :-) Idem práve mrknúť na ten chlebík :-)
To si ma potešila, ďakujem veľmi pekne :-)
dnes sme ju mali na fruštik.urobil som ju podľa rcp,ale kyslú smotanu nepoužívam,tak som ju nahradil majonézou,a keďže mám rád trochu pikantnejšie pomazánky tak som ju trochu dochutil francúzskou horčicou.podľa originál rcp bola výborná,ale s tou horčicou,na moju chuť bola ašte lepšia.už je uložená v mojej KK ako "odskúšané-test gut",čo znamená,že odskúšaný rcp sa bude robiť aj inokedy,pretože bol výborný
Ďakujem,a prajem krásne Veľkonočné sviatky.Pri dochucovaní som si spomenul na@Afataga ,ona by si ju určite dochutila chilli,čo tiež patrí medzi moje obľúbené,tak nabudúce skúsim z chilli.@Zvolencan ,ten by napísal že dal by tam bryndzu ,ale tá tam rozhodne nepatrí.z tej sa robí tzv.šmirkas,my tak voláme pomazánku,ktorá je tiež výborná,ak ju poznáš.maslo,bryndza nasekaná cibuľa na drobno mletá červená paprika a všetko spolu vymiešať.tiež maškrta na čerstvom chlebíku,alebo pečive.