Mortadella

arnoud - bez fotkyarnoud, 21. mája 2010
20 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
5 ks
3 strúčiky
100 g
1 lyžica kávová
1 lyžica čajová
1 lyžica čajová
1 lyžica kávová
1 lyžica polievková
na obalenie




Postup

  1. 1

    Mäso pomelieme, pridáme ostatné suroviny, dobre premiešame a dáme do chladničky odstáť na 12 hodín.

  2. 2

    Mäsovú hmotu dáme do vrecka na tlačenku, dobre uzavrieme a varíme 90 minút. Po vychladnutí odstránime vrecko a obalíme v drvenej bazalke.

Diskusia k receptu

hanina
Vďaka za pripomenutie - už som na to celkom zabudla.
zdezda
Ukladám si, ďakujem, určite vyskúšam :-)))
1andy
Moja mamina ju robi dost casto v tejto jednoduksej verzii bocik, vegeta , cesnak a vajicka zmiesa da do tlacenkoveho sacku a uvari.Je fantasticka, tuto verziu som este nejedla tak vyskusam.
stefani11
Ja som tiež robievala z bravčového bôčiku,ale toto je zdravšie.Vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia