20 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 1 kg |
|
| 5 ks |
|
| 3 strúčiky |
|
| 100 g |
|
| 1 lyžica kávová |
|
| 1 lyžica čajová |
|
| 1 lyžica čajová |
|
| 1 lyžica kávová |
|
| 1 lyžica polievková |
|
| na obalenie |
|
Postup
-
1
Mäso pomelieme, pridáme ostatné suroviny, dobre premiešame a dáme do chladničky odstáť na 12 hodín.
- 2
Mäsovú hmotu dáme do vrecka na tlačenku, dobre uzavrieme a varíme 90 minút. Po vychladnutí odstránime vrecko a obalíme v drvenej bazalke.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu