Morčacie krídla v alobale

oco - fotkaoco, 13. marca 2011
Morčacie krídla v alobale
Foto: oco

Nám dvom stačí jedno krídlo má to tak 700g.Je to taká naša klasika len to krídlo má hrubú kožu tak pri konzumácie zostane na tanieri ,ona sa neprepečie tak ako keď morku klasicky pečieme.Ja ju teda nemusím,ale to mäsko je fajn.

2
porcie
15 minút
príprava
75 minút
na 180 °C

Suroviny

700 g
4 plátky údená
2 ks
2 ks
1 ks
2 strúčiky väščie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umyté morčacie krídlo si rozdelíme na dve časti prešpikujeme cesnakom a obalíme v korení na grilovanie.Alobal potrieme olejom položíme krídlo a bohato obložíme zeleninou a na vrch dáme slaninu

    Morčacie krídla v alobale - obrázok 1
  2. 2

    Dobre zabalíme aby nám šťava nevytiekla a dáme na plech.Podlejeme vodou a dáme piecť do vyhiatej rúrry asi na jednu hodinu.

    Morčacie krídla v alobale - obrázok 2
  3. 3

    Po hodine otvoríme a dopečieme.

    Morčacie krídla v alobale - obrázok 3
  4. 4

    Tak po 15 minutách je to hotové.Podávame s hráškovou ryžou,ktorú sme dusili na póre.A k tomu ešte šalát a obed je hotový dobrú chuť. Dobré je to aj s chlebom ktorý si namáčame v šťave

Recept je zaradený do kategórií:
Morčacie mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Pečené

Diskusia k receptu

tatranka
Všetky mäsá a produkty varenia,ktoré sa pripravujú v alobale mi veľmi chutia.Tvoj recept je určite veľmi chutný.Aj tá zeleninová ryža sa mi páči.
nadia56
oco,morcacie masko mame radi, robievam aj ja kridla, ale v pomalom hrnci a podlievam ich bielym vinom, tvoju alobalovu variantu vyskusam, paci sa mi, ukladam do kk,
pekny den vsetkym :-)
bozulka
Akékoľvek krídla sú moja pochúťka,ale takto som ešte nerobila.Už sa teším.