Morčacie krídla v alobale

Autor receptu: oco

Nám dvom stačí jedno krídlo má to tak 700g.Je to taká naša klasika len to krídlo má hrubú kožu tak pri konzumácie zostane na tanieri ,ona sa neprepečie tak ako keď morku klasicky pečieme.Ja ju teda nemusím,ale to mäsko je fajn.

2
porcie
15 minút
príprava
75 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Umyté morčacie krídlo si rozdelíme na dve časti prešpikujeme cesnakom a obalíme v korení na grilovanie.Alobal potrieme olejom položíme krídlo a bohato obložíme zeleninou a na vrch dáme slaninu
  2. Dobre zabalíme aby nám šťava nevytiekla a dáme na plech.Podlejeme vodou a dáme piecť do vyhiatej rúrry asi na jednu hodinu.
  3. Po hodine otvoríme a dopečieme.
  4. Tak po 15 minutách je to hotové.Podávame s hráškovou ryžou,ktorú sme dusili na póre.A k tomu ešte šalát a obed je hotový dobrú chuť. Dobré je to aj s chlebom ktorý si namáčame v šťave