Morčacia roláda s olivami
Tomáš Zapletal
šéfkuchár reštaurácie Zorno v Lozorne, 6. marca 2018
šéfkuchár reštaurácie Zorno v Lozorne, 6. marca 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené morčacie prsia naplníme olivami a zakrútime do rolády, potom 15 minút varíme vo vodnom kúpeli. Po uvarení prudko schladíme.
- 2
Z repových listov, chrenu a cherry paradajok pripravíme šalát, ktorý nakoniec dochutíme soľou, korením a olivovým olejom.
Tiež morčacia roláda:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ET volat domů!