Morčacia roláda
Morčacia roláda

Morčacia roláda s olivami

Tomáš Zapletal
šéfkuchár reštaurácie Zorno v Lozorne, 6. marca 2018
Morčacia roláda s olivami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

320 g
50 g
20 g
20 g
60 g
50 ml




Postup

  1. 1

    Očistené morčacie prsia naplníme olivami a zakrútime do rolády, potom 15 minút varíme vo vodnom kúpeli. Po uvarení prudko schladíme.

  2. 2

    Z repových listov, chrenu a cherry paradajok pripravíme šalát, ktorý nakoniec dochutíme soľou, korením a olivovým olejom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia