Mexický guláš z bravčového mäsa

mimka946 - fotkamimka946, 7. februára 2013
Mexický guláš z bravčového mäsa
Foto: mimka946

Kedže nemáme doma radi hovädzinu tak som to spravila ako vždy z bravčového

Suroviny

1 kg
50 g
400 g
3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu si nakrajame a osmažime na oleji.Pridáme mäso nakrajane na kocky,orestujeme.Pridáme soľ,korenie,papriku a nakoniec pretlak.

  2. 2

    Zamišame chvilu podusíme,zalejeme vodou a dusime pod pokrievkou do mäkká.Ked bude mäso mäkké zalejeme to vodou a nechame trochu povrieť.

  3. 3

    Dáme do hrnca hrášok a nechame ešte chvilu povrieť.Nakoniec to zahustíme hl.múkou.Podávame s ryžou a strúhaným syrom.

Diskusia k receptu

12 komentárov k receptu
mimka946 - chválim, že v takom mladom veku varíš:), len tak ďalej, a nedaj sa odradiť ani mojim komentárom:)) :
..ale skutočne neviem, čo je na tom jedle mexické....:)
@sjuz ani mne sa na tom nezdalo nič mexicke no proste ked som to robila prvy krat asi pred pol rokom tak som sa to ucila z internetu len som si to kus pozmenila a malo to nazvom Mexický guláš tak sa toho držím :)))
toto mi prislo ako na zavolanie, dnes manzel vravi, ze jedol cez tyzden vyborny mexicky gulas z hovädzieho s hraskom, hovorim "Mexicky s hraskom??? hadam s fazulou, nie?" ze to asi tazko vyguglim a lala ho :)) vsetko kupene, zajtra varim, dakujem :)

Pridaj komentár k receptu: