Mexické kurča

jozka - bez fotkyjozka, 27. júla 2011

Tento recept mám z - Poradákov - to bola relácia v radiu ,už neviem kto ho tam nadiktoval ale stoji zato ho vyskušať nám chutil .

50 minút
príprava
4O minút
tepelná úprava

Suroviny

5-6 ks
1 čl
1/2 čl
2 + 2 stručiky
2 ks
1 ks
1 ks menší
400 ml
500 gr
500 ml na podliatie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmiešaj sladkú ,štipľavu papriku a pretlačený cesnak / dva stručiky idu do mäsa a dva do zeleniny /a touto zmesou natri osušené mäsko a daj piecť na 20 minut .Mäsko obracaj aby sa pekne zatiahlo a dobre opieklo . Cibuľu ,kel a por nakrájaj na rezance . Opečené mäsko vyber z panvice a do výpeku daj zeleninu trochu opeč , pridaj štiplavu papriku .Pretlak zmiešaj s vývarom a podlej /môže byť aj bujon .Na pekáč daj surovú ryžu /preto toľko bujonu a môže byť aj viac podľa ryže niekedy menej inokedy viac tak opatrne / potom zeleninu a masko a zapeč v rure .

Recept je zaradený do kategórií:
Jedlá z hydiny, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Zapekané

Diskusia k receptu

sovka62
Pekné, uložím, len mi ešte, prosím ťa, napíš, čo s tým pretlakom.
jozka
Ahoj to sa pridá ked sa opečie zeleninka .

Zaujímavé video z archívu TV Varecha