Mexická quesadilla s pečenou tekvicou, chipotles papričkami a cheddarom fotorecept
Recept od Mareka Mráza, ktorý si vyskúšali v škole varenia - Radosť variť v bratislavskom Poluse výhercovia júlového kola našej súťaže Varíme s Varechou.
porcie
Suroviny
|
|
1 ks |
|
1 konzerva |
|
400 g |
|
|
|
|
|
1 zväzok |
|
4 strúčiky |
|
|
|
|
|
Na salsu: | |
4 ks |
|
1 zväzok |
|
400 g |
|
1 ks |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Tekvicu pokrájame na tenké plátky a upečieme v rozohriatej rúre s koriandrom a rímskou rascou a slnečnicovým olejom.
- 2
Syr nastrúhame a zmiešame s pokrájanou mladou cibuľkou. Tortilly potrieme pastou z chipotles papričiek a plníme tekvicou a syrovou zmeskou. Naplnené tortilly zapečieme vo vyhriatej rúre. Pred dopečením potrieme rozmixovaným cesnakom s oreganom.
- 3
Na paradajkovú salsu rozmixujeme všetky ingrediencie okrem kukurice, tú zamiešame do hotovej salsy.
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu