Foto: afataga
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Ako prvé som dala uvariť vajíčka, aby vychladli. Na tanieri som vidličkou popučila balk. syr, dala som ho do misky, pridala som smotanu a korenie a vymiešala čiastočne na hladkú hmotu, smotany sa môže dať aj viac
-
2
Pridala som vidličkou popučené vajíčka a pokrajaný mackový cesnak
-
3
Premiešala som, treba ochutnať a popr. dosoliť
@denyany urcite moze byt, alebo aj tvaroh
@methi bohuzial nemam, ale ked najdem na zahrade medveda, kludne si ho mozes prist vziat :-)
@dr skoro dobre, ale ukradol ho niekto iny a darovali mi
@mijaita urcite nebola stejna, moja bola isto lepsia :-)))
@havino ked ho popucis a pomiesas s tvarohom alebo smotanou, ani nebude tusit, co si mu dala, len daj nieco aromaticke a nezbada nic :-)
@xaloc co prihodit dva?, akosi som nepochopila
@cesminaz ani mne nerastie, len tak pod dva zuby, kosili ho ini ludkovia, takze vymenit si mozeme tak akurat tie kosiky :-)
@luss44 vyskusaj, neboj sa, da sa to zjest :-)
@mariamka ved prave, ze nevydrzi, som chcela ja tie tvoje placky, ale sa mi zdali akesi pracne, som radsej pesto zbuchala :-)
@caterina kukni v nejakom hypaku, mozno natrafis, alebo aspon cesnakovu vnat, ale aj s pazitkou bude jedla :-)
@kecemis :-))) budes mat fajne kozuchy na zimu :-)
Dělam ji z tvarohu ne z balkanu. Miluju ji velmi! Ted je cas oprasit vsechny "medvedi" recepty!
Dik za krasne foto, jasne, ze aj z tvarohu, aj z bryndze by to slo.