Foto: lea123321
Je možné ich urobiť s klasickou polevou, prípadne za horúca máčať do rumu s práškovým cukrom. My sme ich tentokrát robili s čokoládou.
20 minút
príprava
príprava
10 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Postup
-
1
Suroviny na cesto zmiešať, tvarovať guličky na plech, jemne rozplacnúť rukou, nie úplne na placku. Pečú sa cca 10 minút na 180-200 °C. Upečené vychladnuté medovníčky polejeme rozpustenou čokoládou.
- 2
Podľa chuti možno pridať do cesta rôzne oriešky, čokoládu, kandované ovocie, sušené ovocie....
Tiež medovníčky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu