Je možné ich urobiť s klasickou polevou, prípadne za horúca máčať do rumu s práškovým cukrom. My sme ich tentokrát robili s čokoládou.
20 minút
príprava
príprava
10 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Suroviny
330 g |
|
70 g |
|
120 g |
|
2 ks |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1 ČL |
|
2 PL |
|
3 PL |
|
Navrch: | |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Suroviny na cesto zmiešať, tvarovať guličky na plech, jemne rozplacnúť rukou, nie úplne na placku. Pečú sa cca 10 minút na 180-200 °C. Upečené vychladnuté medovníčky polejeme rozpustenou čokoládou.
- 2
Podľa chuti možno pridať do cesta rôzne oriešky, čokoládu, kandované ovocie, sušené ovocie....
Tiež medovníčky:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu