4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V miske zmiešame med, najemno nasekanú čerstvú mätu, limetkovú šťavu, čierne korenie a soľ. Každú porciu kurčaťa namočíme do marinády a necháme marinovať v chlade, najlepšie do druhého dňa. Jednotlivé porcie kurčaťa potom pečieme na grile za stáleho potierania marinádou.
- 2
Medzitým si pripravíme mätovú omáčku: v miske rozmiešame biely jogurt, najemno nasekanú mätu a najemno nastrúhanú limetkovú kôru.
- 3
Hotové kúsky kurčaťa namočíme do mätovej omáčky a necháme vychladnúť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu