Mätové kurča

redakcia - fotkaredakcia, 11. septembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    V miske zmiešame med, najemno nasekanú čerstvú mätu, limetkovú šťavu, čierne korenie a soľ. Každú porciu kurčaťa namočíme do marinády a necháme marinovať v chlade, najlepšie do druhého dňa. Jednotlivé porcie kurčaťa potom pečieme na grile za stáleho potierania marinádou.

  2. 2

    Medzitým si pripravíme mätovú omáčku: v miske rozmiešame biely jogurt, najemno nasekanú mätu a najemno nastrúhanú limetkovú kôru.

  3. 3

    Hotové kúsky kurčaťa namočíme do mätovej omáčky a necháme vychladnúť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia