Mäsové guľky s karí omáčkou

jenny22 - fotkajenny22, 16. apríla 2014
Mäsové guľky s karí omáčkou
Foto: jenny22
30 minút
príprava

Suroviny

1 bal.
1 ks
1 ČL
1 ČL
Na omáčku:
2 strúčiky
1 ČL
1 ČL
2 ks
1 ks
1 ČL
1 pohár




Postup

  1. 1

    V miske si zmiešame mäso,vajíčko, rímsku rascu, kurkumu, koriander a trocha soli dobre to spolu vymiešame a tvarujeme guľky stredné veľké. Rozpalime si olej a vyprážame gulky zo všetkých strán,ak su guľky krásne hnedé dame ich na bok a pripravime si omáčku.

  2. 2

    Do výpeku dame nadbrobno nakrajanu cibuľu,a roztačený cesnak opečieme dozlatista a pridáme 1cl rímskej rasce, 1cl kurkumy, chilli korenia podla chuti, koriander a soľ chvilu povarime pridame 1 rozmixovanu rajčinu a nechame povarit 2 minuty potom pridame pohár vody a varime na miernom ohni 5minut.

Diskusia k receptu

martinat
Vyzeraju velmi dobre. Ake maso je lesie, bravcove alebo hovadzie? Dakujem .




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia