Mäsová polievka s ružičkovým kelom

redakcia - fotkaredakcia, 9. júla 2009

Suroviny

500 g
350 g
100 g
250 g
2 PL
50 g
4 strúčiky
 zväzok




Postup

  1. 1

    Kelové ružičky očistíme, zbavíme ich zvädnutých lístkov, umyjeme, vložíme do vriacej vody a uvaríme do polomäkka. Každý druh údeného mäsa uvaríme osobitne a mäso vyberieme.

  2. 2

    Do vývaru z údeného mäsa vložíme zemiaky nakrájané na kocky a keď sú takmer hotové, pridáme k nim kelové ružičky a zmes z bôčika, cesnaku a petržlenu.

  3. 3

    Okoreníme, osolíme, do hotovej polievky pridáme olej a mäso, ktoré sme nakrájali na kúsky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia