Mäsová polievka s ružičkovým kelom

redakcia - fotkaRedakcia, 9. júla 2009 11:28
Ďalšie recepty »

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Kelové ružičky očistíme, zbavíme ich zvädnutých lístkov, umyjeme, vložíme do vriacej vody a uvaríme do polomäkka. Každý druh údeného mäsa uvaríme osobitne a mäso vyberieme.

  2. 2

    Do vývaru z údeného mäsa vložíme zemiaky nakrájané na kocky a keď sú takmer hotové, pridáme k nim kelové ružičky a zmes z bôčika, cesnaku a petržlenu.

  3. 3

    Okoreníme, osolíme, do hotovej polievky pridáme olej a mäso, ktoré sme nakrájali na kúsky.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist