Mašličky s teľacím mäsom

redakcia - fotkaredakcia, 18. júla 2009

Suroviny

200 g
400 g
2 PL
1 KL
150 g
100 g
150 ml
100 ml
100 g
50 g
1 pl




Postup

  1. 1

    Uvarené cestoviny pokvapkáme olejom, premiešame a uložíme na teplé mieste.

  2. 2

    Na olivovom oleji opražíme na kocky pokrájané mäso, jemne ho osolíme, vyberieme a odložíme.

  3. 3

    Do výpeku pridáme maslo, pokrájané huby, nadrobno pokrájanú cibuľu a za stáleho miešania opražíme. Zapražíme múkou, podlejeme vínom, zalejeme vývarom a za stáleho miešania povaríme.

  4. 4

    Pridáme mäkký a plesňový syr, mäso, osolíme, pokvapkáme worcesterskou omáčkou a za stáleho miešania varíme na miernom ohni, kým sa syr nerozpustí.

  5. 5

    Špagety rozdelíme na taniere, polejeme mäsom s omáčkou a posypeme pokrájanou pažítkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia