Foto: martinis
Nadrobno posekané rybie filé s mrkvou, jogurtom a sterilizovanými uhorkami.
1
porcia
porcia
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Filé vložíme do hrnca, zalejeme 2 dl vody, pridáme 2 zrnká čierneho korenia, bobkový list, cukor a ocot. Miernym varom varíme 10 minút.
- 2
Najemno postrúhanú mrkvu, uhorky pokrájané na kolieska, cibuľu pokrájanú na kocky a 3 lyžice bieleho jogurtu zmiešame s dvoma lyžicami vývaru z filé.
- 3
Primiešame nadrobno posekané rybie filé a dáme na noc do chladničky. Servírujeme s pečivom O:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu