Marinované morčacie prsia
Marinované morčacie prsia

Marinované morčacie prsia so schwarzwaldskou šunkou a syrom

michaelka28 - bez fotkymichaelka28, 1. júla 2019

Suroviny

1 kg
pár plátkov
pár plátkov
Marináda:
2 ks
2 PL
1 PL
1 PL
2 PL
1 PL
2 strúčiky
1 PL
od oka (oregano, bazalka, tymian...)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Deň pred prípravou si umyjeme mäso, narežeme na rezne, len zľahka vyklepeme a osolíme z oboch strán. V miske si vymiešame všetky suroviny na marinádu a naukladáme do nej plátky mäsa. Odložíme do chladničky najlepšie na celú noc.

  2. 2

    Na druhý deň mäso opečieme najskôr z jednej strany, potom otočíme, na vrch položíme plátok šunky a prekryjeme ho plátkom syra. Mäso dopekáme pod pokrievkou, aby sa syr roztopil.

  3. 3

    Mäsko je šťavnaté a výborne sa hodí tak ako k zemiakom či k ryži, tak aj k zeleninovej prílohe. Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: