Kuracie stehná
Kuracie stehná

Marinované kuracie stehná s limetkou

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince****, 28. júna 2017
Marinované kuracie stehná s limetkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
3 PL
4 PL
4 PL
Omáčka:
150 g
1 PL
2 PL
Príloha:




Postup

  1. 1

    V miske zmiešame med, mätu, limetkovú šťavu, soľ a korenie. Vykostené mäso zo stehna vložíme do marinády.

  2. 2

    Necháme 2 hodiny marinovať a potom grilujeme z každej strany 5 – 8 minút. Podávame s omáčkou, ktorú pripravíme zmiešaním jogurtu, mäty a limetkovej kôry, a so zemiakovými vejárikmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia