Marinované kuracie stehná s limetkou
František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince****, 28. júna 2017
šéfkuchár Wellness hotela Patince****, 28. júna 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V miske zmiešame med, mätu, limetkovú šťavu, soľ a korenie. Vykostené mäso zo stehna vložíme do marinády.
- 2
Necháme 2 hodiny marinovať a potom grilujeme z každej strany 5 – 8 minút. Podávame s omáčkou, ktorú pripravíme zmiešaním jogurtu, mäty a limetkovej kôry, a so zemiakovými vejárikmi.
Tiež kuracie stehná:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu