Mangovo-kokosová panna cotta
Michaela Pinkavová
kuchárka hotela Mama’s **** v Bratislave, 24. januára 2019
kuchárka hotela Mama’s **** v Bratislave, 24. januára 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mango ošúpeme a nastrúhame. Do malého hrnca pridáme 50 ml vody a pridáme nastrúhané mango. Mango rozvaríme úplne domäkka a rozmixujeme. Do teplého rozmixovaného manga pridáme plátok želatíny. Miešame, až kým sa želatína úplne nerozpustí.
- 2
Kokosové mlieko zohrejeme, pridáme smotanu, cukor a plátok želatíny. Miešame, až kým sa želatína úplne nerozpustí.
- 3
Podávanie: Do pohára dáme časť mangovej zmesi a po zatuhnutí pridáme kokosovú vrstvu, ktorú tiež necháme stuhnúť. Takto vrstvenie opakujeme.
Tiež panna cotta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu