Mandľová kuracia nôžka
Ján Petrovka
šéfkuchár hotela Armales v Stakčíne, 19. júla 2011
šéfkuchár hotela Armales v Stakčíne, 19. júla 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10-15 minút
príprava
príprava
40-45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie stehná vykostíme.
- 2
Z vajec, kapie, hrášku a cibule pripravíme praženicu, ochutíme a naplníme ňou vykostené stehná.
- 3
Potom ich obaľujeme v trojobale, ale namiesto strúhanky použijeme mandľové lupienky. Pečieme v rúre.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu