Mandľová kuracia nôžka

Ján Petrovka
šéfkuchár hotela Armales v Stakčíne, 19. júla 2011
Mandľová kuracia nôžka
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10-15 minút
príprava
40-45 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks (asi 250 g)
4 ks
50 g
50 g
3 dl
100 g
2 ks




Postup

  1. 1

    Kuracie stehná vykostíme.

  2. 2

    Z vajec, kapie, hrášku a cibule pripravíme praženicu, ochutíme a naplníme ňou vykostené stehná.

  3. 3

    Potom ich obaľujeme v trojobale, ale namiesto strúhanky použijeme mandľové lupienky. Pečieme v rúre.

Diskusia k receptu

milina
Recept je zaujímavý, len neviem, kde použijem mlieko 3dl ?
evetik
to musí byť výborné.Vyskúšam pri najbližšej oslave.

zmmm
ukladám a tiež by ma zaujímalo kde sa spotrebuje to mlieko




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia