Lososový tatarák s ryžovým čipsom, avokádom a limetkou
Kristián Gabriš a Zdenko Polák
Sushiya Atelier v Rovinke, 27. októbra 2022
Sushiya Atelier v Rovinke, 27. októbra 2022
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
1
porcia
porcia
17 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Lososa nakrájame na drobné kocky, pridáme majonézu, nadrobno nakrájané avokádo, nadrobno nakrájanú šalotku, kvapku limetkovej šťavy, soľ a korenie podľa chuti, poriadne vymiešame.
- 2
Ryžový papier vložíme do rozohriateho oleja, najlepšie do fritézy. Po chvíľke sa papier zväčší. Vyprážame ho asi 30 sekúnd a po dokončení necháme vysušiť na kuchynskej papierovej utierke alebo na servítke.
- 3
Dozdobíme napríklad reďkovkou, nakladanou zeleninou alebo aj sezamom.
Tiež lososový tatarák:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu