Pečený losos
Pečený losos

Losos na špenátových tagliatelle

šéfkuchár Tibor Darida a pizzaiolo Patrik Venchich
z Bella Italia v Šamoríne, 24. júna 2020
Losos na špenátových tagliatelle
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
35 minút
príprava

Suroviny

800 g (filety)
500 g (cestoviny)
300 g
250 ml
50 ml
2 strúčiky
100 g
1 ks
100 g strúhaný

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na panvici roztopíme maslo, rozložíme naň filety lososa a 30 sekúnd ich opekáme. Potom filety vložíme do rúry predhriatej na teplotu 200 °C a pečieme 4 minúty.

  2. 2

    Do veľkého hrnca dáme variť vodu. Do vriacej vody pridáme soľ a uvaríme tagliatelle.

  3. 3

    Nakrájaný cesnak a cibuľu so špenátom podusíme na olivovom oleji, podľa chuti osolíme, okoreníme a pridáme smotanu na varenie. Prevaríme a pridáme scedené tagliatelle a strúhaný parmezán a dobre pomiešame. Na tanieri servírujeme s lososom.

Recept je zaradený do kategórií:
Cestoviny, Ryby, Talianska kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené, Varené

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre