Lieskovcové keksíky
Foto: frommykitchendotcom
10-12 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Múku preosejeme, pridáme k nej zomleté opražené lieskovce, cukor, soľ a zmäknuté maslo.
- 2
Zo všetkých surovín spracujeme cesto, ktoré zabalíme do potravinovej fólie a necháme odstáť v chlade aspoň hodinu.
- 3
Po odstátí formujeme guľôčky (7 g) a ukladáme na plech s papierom. Pečieme na 170 °C kým zo spodu nezačnú chytať farbu (10-12 minút).
- 4
Po vychladnutí ozdobíme roztopenou čokoládou a lieskovcami.
Tiež drobné pečivo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu