Foto: mimka946
Dlho som hľadala recept na dobre langoše,ktore nechutia ako pagáč a s cestom sa dobre pracuje prezo som založila diskusiu a popozerala som vsetky Zobraziť celý popisDlho som hľadala recept na dobre langoše,ktore nechutia ako pagáč a s cestom sa dobre pracuje prezo som založila diskusiu a popozerala som vsetky recepty a z každeho som zobrala to co mi vyhovovala a vysledok? No posúdte sami :)
Postup
-
1
Do misky dáme múku a sol.V 100 ml vody si rozmiešame droždie.Do múky prilejeme kvások a zbytok vody a vypracujeme cesto.
- 2
Dáme kysnuť na 20 minút,premiesime a nechame odpočívať este 40 minút.Cesto dáme na dosku,rozdelime na menšie časti a každu rukami roztiahneme na okruhly tvar :)
- 3
Pečieme do zlata na rozpalenom oleji :) Podavame s cesnakom ktory rozmiešame vo vode a maslovačkou ním potrieme langoš,natrieme kečup/tatarku a posypeme syrom :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/langose-ako-od-balatonu/4057-re...
mohla napísať , vyskúšala som @sovkin recept z polovičnej dávky ,
ale mimka má o 25ml viac vody. Tak to je iný recept.