Langoše

Autor receptu: mimka946

Dlho som hľadala recept na dobre langoše,ktore nechutia ako pagáč a s cestom sa dobre pracuje prezo som založila diskusiu a popozerala som vsetky recepty a z každeho som zobrala to co mi vyhovovala a vysledok? No posúdte sami :)

Suroviny

Postup

  1. Do misky dáme múku a sol.V 100 ml vody si rozmiešame droždie.Do múky prilejeme kvások a zbytok vody a vypracujeme cesto.
  2. Dáme kysnuť na 20 minút,premiesime a nechame odpočívať este 40 minút.Cesto dáme na dosku,rozdelime na menšie časti a každu rukami roztiahneme na okruhly tvar :)
  3. Pečieme do zlata na rozpalenom oleji :) Podavame s cesnakom ktory rozmiešame vo vode a maslovačkou ním potrieme langoš,natrieme kečup/tatarku a posypeme syrom :)