Foto: babkamt
Tento recept je z časopisu Nový Čas pre ženy. Mala som v nedeľu naplánovanú k obedu rybu. Spravila som ju podľa tohto receptu. Trochu Zobraziť celý popisTento recept je z časopisu Nový Čas pre ženy. Mala som v nedeľu naplánovanú k obedu rybu. Spravila som ju podľa tohto receptu. Trochu som si ho prispôsobila. Obed som mala spravený rýchlo. Pôvodne sa jedlo volalo Treska po milánsky.
Postup
-
1
Pripravila som si potrebné suroviny. Rybu som umyla , usušila. Osolila som ju a posypala korením na ryby. Pokvapkala som ju citrónovou šťavou.
-
2
Rozpustila som maslo.
-
3
Nakrájala som si cibuľu a šampiňóny. Na masle som najprv spenila cibuľu.
-
4
Potom som pridala šampiňóny.Krátko som ich podusia.
-
5
Paradajky som sparila a stiahla z nich šupku. Nakrájané pôjdu k cibuli.
-
6
Osolila a okorenila som to . Spolu som to dusila asi 10 minút. Pridala som bazalku .
-
7
Rybu som opiekla na masla.
-
8
Tu je už hotová zelenina. Uvarila som špagety. Nastrúhala som si syr.
-
9
Tu je jedlo pripravené ku konzumácii.
Diskusia k receptu