Ľahká letná pochúťka (fotorecept)
Autor receptu: babkamt
Tento recept je z časopisu Nový Čas pre ženy. Mala som v nedeľu naplánovanú k obedu
rybu. Spravila som ju podľa tohto receptu. Trochu som si ho prispôsobila. Obed som
mala spravený rýchlo. Pôvodne sa jedlo volalo Treska po milánsky.
Postup
- Pripravila som si potrebné suroviny. Rybu som umyla , usušila. Osolila som ju a posypala korením na ryby. Pokvapkala som ju citrónovou šťavou.
- Rozpustila som maslo.
- Nakrájala som si cibuľu a šampiňóny. Na masle som najprv spenila cibuľu.
- Potom som pridala šampiňóny.Krátko som ich podusia.
- Paradajky som sparila a stiahla z nich šupku. Nakrájané pôjdu k cibuli.
- Osolila a okorenila som to . Spolu som to dusila asi 10 minút. Pridala som bazalku .
- Rybu som opiekla na masla.
- Tu je už hotová zelenina. Uvarila som špagety. Nastrúhala som si syr.
- Tu je jedlo pripravené ku konzumácii.