Ľahká letná pochúťka (fotorecept)

Autor receptu: babkamt

Tento recept je z časopisu Nový Čas pre ženy. Mala som v nedeľu naplánovanú k obedu rybu. Spravila som ju podľa tohto receptu. Trochu som si ho prispôsobila. Obed som mala spravený rýchlo. Pôvodne sa jedlo volalo Treska po milánsky.

Postup

  1. Pripravila som si potrebné suroviny. Rybu som umyla , usušila. Osolila som ju a posypala korením na ryby. Pokvapkala som ju citrónovou šťavou.
  2. Rozpustila som maslo.
  3. Nakrájala som si cibuľu a šampiňóny. Na masle som najprv spenila cibuľu.
  4. Potom som pridala šampiňóny.Krátko som ich podusia.
  5. Paradajky som sparila a stiahla z nich šupku. Nakrájané pôjdu k cibuli.
  6. Osolila a okorenila som to . Spolu som to dusila asi 10 minút. Pridala som bazalku .
  7. Rybu som opiekla na masla.
  8. Tu je už hotová zelenina. Uvarila som špagety. Nastrúhala som si syr.
  9. Tu je jedlo pripravené ku konzumácii.