Kyšeľ z hubami

peter64 - fotkapeter64, 6. marca 2011

ďalší recept z môjho regiónu a je to bežný recept robíme ho často.

Suroviny

600 g
200 g
100 g
250 ml
40 g




Postup

  1. 1

    Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme očistené a na kúsky pokrájané huby, soľ, rascu a čierne korenie. Primiešame , zakryjeme, ak treba podlejeme a dusíme. Zemiaky ošúpeme, umyjeme, pokrájame a pridáme k udusením hubám. Dolejeme vodou a varíme, kým zemiaky nezmäknú. V smotane rozmiešame múku a prilejeme ju k zemiakom. Premiešame, dochutíme soľou, octom a cukrom.

Diskusia k receptu

mamenka
Ešte tak jemnú údeninku a kyšeľ jak lusk. Dobré!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia