Slané krekry
Slané krekry

Kváskové krekry

janeg - fotkajaneg, 4. júla 2020
Kváskové krekry
Foto: janeg

Ostal Vám rozkvas a neviete čo s ním? Čo tak rýchle a zdravé krekry? Zdroj: Pinterest

10 minút
príprava
10-15 minút
na 180 °C

Suroviny

 (zvyšný)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Množstvo surovín naozaj záleží len na tom, koľko rozkvasu máte, jednoducho pridajte toľko múky a oleja, aby ste mali pevné, hladké cesto.

  2. 2

    Cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 2 mm (v tomto prípade platí, čím tenšie, tým chrumkavejšie), osolíme a nakrájame na malé štvorčeky.

  3. 3

    Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 180 °C 10-15 minút.

Diskusia k receptu


Jeden komentár
Vtipný receptík, chrumkání není nikdy dost!
1x janeg

Ďalšie recepty: