Foto: janeg
Ostal Vám rozkvas a neviete čo s ním? Čo tak rýchle a zdravé krekry? Zdroj: Pinterest
10 minút
príprava
príprava
10-15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Množstvo surovín naozaj záleží len na tom, koľko rozkvasu máte, jednoducho pridajte toľko múky a oleja, aby ste mali pevné, hladké cesto.
- 2
Cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 2 mm (v tomto prípade platí, čím tenšie, tým chrumkavejšie), osolíme a nakrájame na malé štvorčeky.
- 3
Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 180 °C 10-15 minút.
Tiež slané krekry:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu