Foto: kajusiqq
Recept je od mojej mamky ja aj moji súrodenci ho milujeme robievame ho vždy keď sa stretneme teda možno 1 do roka alebo Zobraziť celý popisRecept je od mojej mamky ja aj moji súrodenci ho milujeme robievame ho vždy keď sa stretneme teda možno 1 do roka alebo dvoch (myslím si že aj stačí toľko krat ho robiť keďže je to dosť dosť kalorické papať nemusíte až dodalšieho obeda:Dale je to také tradične pre nás:)......veľmi chutne :)....môže sa robiť aj z bravčového mäska ale keďže ja bravčové nejem tak sa robia kuracie:)no a dnes nane mamina dostala chuť tak šup šup do kuchyne:)
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Takže umyjeme a usišíme si rezne ktoré osolíme pokoreníme a naklepeme na struhanke.
-
2
Rozpálime si olej s bravčovou masťou(masť nato aby sa nam tak rýchlo neprepálil olej ale aj na chuť:)
-
3
Rezne obalíme vo vajíčku ktoré sme rozšľahali s trochou soli.
-
4
Vyprážame cca 4-5 minutiek z každej strany:)
-
5
Narežeme si cibuľu na kolieska:)
-
6
Vypražene rezne dáme do zapekacej misy a do výpeku pridáme cibuľu ked je cibuľa polomäkká pridáme horúcu vodu a počkáme kým sa voda troška neodparí potom odstavíme a pridáme horčicu podľa chuti posolíme.
-
7
Túto zmes nalejeme na rezne:)
-
8
Dáme zapiecť na 30-40 minút pri 200 stupňov:))
-
9
Tu je hotové:).......mäsko krásne mäkké:)..Podávame so zemiakovou kašou ozdobiť môžme pierkami cibuľky:)..a môžme bežať do fitka:).....
Diskusia k receptu