Kuriatkové rizoto

redakcia - fotkaredakcia, 31. augusta 2009
Kuriatkové rizoto
Foto: Pravda: Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
150 g
20 g
0,3 l
100 g




Postup

  1. 1

    Ryžu varíme v dostatočnom množstve vody 14–16 minút. Poriadne prepláchneme a scedíme. Na veľkej panvici orestujeme kuriatka s bylinkami, troškou cesnaku, sušené paradajky, osolíme a okoreníme a podlejeme bielym vínom a zľahka podusíme.

  2. 2

    Dbáme na to, aby sa nám neodparilo veľa tekutín. Pridáme ryžu, premiešame a necháme chvíľu odležať. Syr vmiešame do mierne vychladnutého rizota a premiešame.

  3. 3

    Pred podávaním ozdobíme cherry paradajkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia