Foto: Pravda: Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu varíme v dostatočnom množstve vody 14–16 minút. Poriadne prepláchneme a scedíme. Na veľkej panvici orestujeme kuriatka s bylinkami, troškou cesnaku, sušené paradajky, osolíme a okoreníme a podlejeme bielym vínom a zľahka podusíme.
- 2
Dbáme na to, aby sa nám neodparilo veľa tekutín. Pridáme ryžu, premiešame a necháme chvíľu odležať. Syr vmiešame do mierne vychladnutého rizota a premiešame.
- 3
Pred podávaním ozdobíme cherry paradajkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu