Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Grilované kuracie plátky plnené kozím syrom a medom podávané najlepšie s horčicou a grilovanými šampiňónmi.
porcie
príprava
Postup
-
1
Kuracinu nakrájame na plátky a podľa potreby rozklepeme. Kozí syr zmiešame so zelenou časťou cibuľky. Na každý plátok natrieme 1 až 2 lyžice zmesi kozieho syru a cibuľky, plátky skrútime a upevníme špáradlami.
- 2
Naplnené plátky potrieme medom, posypeme korenie grill classic a položíme na rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu, ktorú sme predtým potreli olejom.
- 3
Grilujeme z každej strany 5 až 7 minút.
- 4
Papriky očistíme a nakrájame na plátky. Šampiňóny očistíme a spolu s bielou časťou cibuľky a paprikou ich pridáme na gril, kde grilujeme mäso.
- 5
Grilované kuracie plátky podávame s horčicou a grilovanou zeleninou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu