Kuracina s kozím syrom

podravka - fotkapodravka, 5. júna 2016
Kuracina s kozím syrom
Foto: podravka

Komerčný recept
Grilované kuracie plátky plnené kozím syrom a medom podávané najlepšie s horčicou a grilovanými šampiňónmi.

4
porcie
50 minút
príprava

Suroviny

1 PL
600 g
50 g
1 ks mladá
1 - 2 PL
300 g
2 ks
2 ks
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracinu nakrájame na plátky a podľa potreby rozklepeme. Kozí syr zmiešame so zelenou časťou cibuľky. Na každý plátok natrieme 1 až 2 lyžice zmesi kozieho syru a cibuľky, plátky skrútime a upevníme špáradlami.

  2. 2

    Naplnené plátky potrieme medom, posypeme Podravkou grill classic a položíme na rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu, ktorú sme predtým potreli olejom.

  3. 3

    Grilujeme z každej strany 5 až 7 minút.

  4. 4

    Papriky očistíme a nakrájame na plátky. Šampiňóny očistíme a spolu s bielou časťou cibuľky a paprikou ich pridáme na gril, kde grilujeme mäso.

  5. 5

    Grilované kuracie plátky podávame s horčicou a grilovanou zeleninou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: