Kuracina s kozím syrom

Autor receptu: podravka

Komerčný recept<br /> Grilované kuracie plátky plnené kozím syrom a medom podávané najlepšie s horčicou a grilovanými šampiňónmi.

4
porcie
50 minút
príprava

Postup

  1. Kuracinu nakrájame na plátky a podľa potreby rozklepeme. Kozí syr zmiešame so zelenou časťou cibuľky. Na každý plátok natrieme 1 až 2 lyžice zmesi kozieho syru a cibuľky, plátky skrútime a upevníme špáradlami.
  2. Naplnené plátky potrieme medom, posypeme korenie grill classic a položíme na rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu, ktorú sme predtým potreli olejom.
  3. Grilujeme z každej strany 5 až 7 minút.
  4. Papriky očistíme a nakrájame na plátky. Šampiňóny očistíme a spolu s bielou časťou cibuľky a paprikou ich pridáme na gril, kde grilujeme mäso.
  5. Grilované kuracie plátky podávame s horčicou a grilovanou zeleninou.