Kuracie špízy v medovo-horčicovej marináde
Foto: frommykitchendotcom
Zdroj: Môj Instagram
30 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
-
1
V miske pripravíme marinádu z prelisovaného cesnaku, horčice, olivového oleja, medu a citrónovej šťavy. Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na dlhšie pásiky a vložíme do pripravenej marinády. Premiešame, prikryjeme fóliou a necháme odstáť v chlade asi 1 hodinu.
- 2
Po odstátí pásiky napichujeme (do vlny) a dáme piecť buď na plech s papierom, alebo na plech s mriežkou na grilovanie. Ja osobne ich radšej pečiem na plechu s mriežkou a to tak, že nalejem do plechu pohár vody, aby to, čo bude kvapkať z mäsa na plechu neprihorelo. Pečieme na 190 °C asi 30 minút.
- 3
Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu