Zapečené kuracie prsia
Zapečené kuracie prsia

Kuracie prsia v perinke podľa Paľa Drapáka videorecept

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 2. novembra 2019
Kuracie prsia v perinke podľa Paľa Drapáka (videorecept)
Foto: vv

Láskavé varenie v spoločnosti Paľa Drapáka a jeho manželky Janette, v rámci ďalšej časti seriálu Celebrity s Varechou, prináša lahodné Kuracie prsia v perinke. Pridajte sa k nim.

Videopostup

Suroviny

3 ks
200 g
1 bal.
podľa potreby
3 PL
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na plátky. Mäso osolíme a pod fóliou jemne naklepeme. Do múky primiešame mletú červenú papriku a mleté čierne korenie. V pripravenej zmesi obalíme plátky kuracích pŕs a opražíme ich na panvici s rozpáleným olejom z oboch strán.

  2. 2

    Ošúpané zemiaky nakrájame na mesiačiky a uvaríme v osolenej vode domäkka.

  3. 3

    Opečené mäso preložíme na plech vyložený papierom na pečenie a na každý plátok rozotrieme asi jednu polievkovú lyžicu kyslej smotany.

  4. 4

    Posypeme postrúhaným tvrdým syrom a vložíme na 20 minút do rúry rozpálenej na 180 °C.

  5. 5

    Nasekanú petržlenovú vňať opražíme v rozpustenom masle a pridáme k uvareným zemiakom.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu
Juj, akí ste zlatučkí...... recept je rýchly, zdravý a určite aj chutný. Dokážem si k nemu predstaviť uhorkový šalátik a je to neodolateľný nedeľný obed šup-šup hotový, keď vám ide pekne robota od ruky.

Pridaj komentár k receptu: