Kuracie prsia so špargľou, rajčinami a broskyňami

Foto: Matus113
Recept od Jamieho, ktorý sme si troška pozmenili. Výsledok je veľmi chutný.
4
porcie
porcie
70 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vyklepeme a okorením kuracie prsia. Broskyne a paradajky nakrájame na kocky. Očistíme si špargľu a nakrájame oravskú slaninu.
- 2
Najskôr opečieme slaninku, kým nepustí masť. Pridáme mäso a spolu smažíme a miešame, aby sa nám premiešali chute. Pridáme špargľu a necháme pražiť. Následne pridáme rajčiny a broskyne, posypeme bazalkou.
- 3
Dosolíme a dokoreníme podľa chuti. Necháme dusiť aspoň 5 - 6 min. Mäso je hotové keď sa odparí prebytočná voda.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu