Kuracie prsia so špargľou, rajčinami a broskyňami

matus113 - fotkamatus113, 16. novembra 2009
Kuracie prsia so špargľou, rajčinami a broskyňami
Foto: Matus113

Recept od Jamieho, ktorý sme si troška pozmenili. Výsledok je veľmi chutný.

4
porcie
70 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
300 g
300 g




Postup

  1. 1

    Vyklepeme a okorením kuracie prsia. Broskyne a paradajky nakrájame na kocky. Očistíme si špargľu a nakrájame oravskú slaninu.

  2. 2

    Najskôr opečieme slaninku, kým nepustí masť. Pridáme mäso a spolu smažíme a miešame, aby sa nám premiešali chute. Pridáme špargľu a necháme pražiť. Následne pridáme rajčiny a broskyne, posypeme bazalkou.

  3. 3

    Dosolíme a dokoreníme podľa chuti. Necháme dusiť aspoň 5 - 6 min. Mäso je hotové keď sa odparí prebytočná voda.

Diskusia k receptu

Vymazať
stefanus191
chutne to moze byt, ale miesat ovocie so zaleninou by sa nemalo... ale kazdy ma svoje chute...ja by som broskynu vynechal ...
Vymazať
kacenka7
áno paradajky sú ovocie, ale sú skôr blízke zelenine, zemiakom, paprike a pod., ako v kombinácii s ovocím... v tomto prípade súhlasím so stefanom, mne sa tam tie broskyne tiež nehodia
Vymazať
frezia68
Takéto komentáre vždy rada čítam,lebo majú snahu vylepšiť recept,kto chce sa poučí a kto má rád "originál",tak si urobí podľa svojej chute....:-))) a každý má možnosť výberu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia