Kuracie prsia so špargľou, rajčinami a broskyňami
Autor receptu: matus113
Recept od Jamieho, ktorý sme si troška pozmenili. Výsledok je veľmi chutný.
4 porcie |
70 minút príprava |
40 minút tepelná úprava |
Postup
- Vyklepeme a okorením kuracie prsia. Broskyne a paradajky nakrájame na kocky. Očistíme si špargľu a nakrájame oravskú slaninu.
- Najskôr opečieme slaninku, kým nepustí masť. Pridáme mäso a spolu smažíme a miešame, aby sa nám premiešali chute. Pridáme špargľu a necháme pražiť. Následne pridáme rajčiny a broskyne, posypeme bazalkou.
- Dosolíme a dokoreníme podľa chuti. Necháme dusiť aspoň 5 - 6 min. Mäso je hotové keď sa odparí prebytočná voda.