Kuracie prsia so špargľou, rajčinami a broskyňami

Autor receptu: matus113

Recept od Jamieho, ktorý sme si troška pozmenili. Výsledok je veľmi chutný.

4
porcie
70 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Vyklepeme a okorením kuracie prsia. Broskyne a paradajky nakrájame na kocky. Očistíme si špargľu a nakrájame oravskú slaninu.
  2. Najskôr opečieme slaninku, kým nepustí masť. Pridáme mäso a spolu smažíme a miešame, aby sa nám premiešali chute. Pridáme špargľu a necháme pražiť. Následne pridáme rajčiny a broskyne, posypeme bazalkou.
  3. Dosolíme a dokoreníme podľa chuti. Necháme dusiť aspoň 5 - 6 min. Mäso je hotové keď sa odparí prebytočná voda.