Foto: timara
Keď som videla, ako tento recept pripravuje Z. Pohlreich, pri najbližšej príležitosti som vkladala do nákupného košíka kuracie pečienky a fľašu sherry. A to Zobraziť celý popisKeď som videla, ako tento recept pripravuje Z. Pohlreich, pri najbližšej príležitosti som vkladala do nákupného košíka kuracie pečienky a fľašu sherry. A to jeho pôžitkárske zakusovanie do hrianky so slovami ". . . Bože, to je tak dobrý. . . " Verila som mu to všetko, do poslednej omrvinky :). A potom som ochutnala a poviem len . . . Bože, to je tak dobrý . . . :))
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na husacej masti orestujeme na drobno pokrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme umyté a nakrájané pečienky. Osolíme, okoreníme a začneme pečienky rozmačkávať vidličkou (ja som nerozmačkala úplne všetky). Pridáme na drobno nasekané ančovičky, tymián a rozmarín. K pečienkam pridáme sherry a whisky a miešame, kým sa tekutina takmer všetka neodparí.
- 2
Na husacej masti opečieme hrubšie krajce chleba. (Nikdy nedostaneme takú krásnu zlatočervenú farbu hrianok ako práve na husacej masti). Na hrianky nanesieme vrstvu pečienok a posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou. A je to . . .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a pritom je to taká blabosť
@salinka , @mesiar50 , @eraserhead , @tiginko budem rada ak sa necháte inšpirovať, vyskúšate a napíšete ako chutilo :)
@kukulienka71 teraz už by ma veru zaujímalo, keby si ochutnala čo by si na to povedala, no a pri najhoršom by ti to nechutilo :) ak sa odhodláš daj určite vedieť :)) prajem pekný deň všetkým . . .