Foto: stefanm
Pri tejto práci som dokázal spojiť dva národy.Je to vlastne MAĎARSKÝ paprikáš a SLOVENSKÉ halušky na jednom tanieri.
5 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na kocky pokrájané mäso opečieme na oleji , ...
-
2
... pridáme nakrájanú cibuľu, papriku , soľ , korenie , červenú mletú papriku , podlejeme vývarom a prikryté dusíme do mäkka .
-
3
Z vajec , múky , vody a soli pripravíme redšie cesto , pridáme roztlačený cesnak , bylinky a ...
-
4
... do vriacej vody zavaríme halušky .
-
5
Krátko povaríme , scedíme a podávame .
-
6
Ja som podával s feferónkou a ...
-
7
... nakrájanou cibuľou a doprial som si pohár domáceho ríbezľového vína.
Diskusia k receptu