Foto: spakoo
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks |
|
1 ks stredne veľká |
|
10 dkg |
|
1 hrsť (Maďarská zmes – kukurica, hrášok a paprika) |
|
1 Sáčok – uvariť |
|
2-3 listy |
|
nastrúhať (napr. Eidam) |
|
|
|
|
|
|
|
štipka |
|
štipka |
|
|
|
1 PL (približne) |
|
Postup
-
1
Na Wook dame PL olivoveho oleja
-
2
Pridame na hrubo nakrajanu cibulu
-
3
Od teraz az do konca varime na stredne silnom ohni sporaka a pridame na kusky nakrajane kuracie prsia.
-
4
Po osmahnuti kuracinky dochutime korenim, vegetou, stipkou kari, cervenou mletou paprikou a sojovou omackou
-
5
Pridame za hrst mrazenu zeleninu (Madarsku zmes) a cca 5 minut varime.
-
6
Teraz pridame na hrubo nakrajane sampinony.
-
7
Po cca 3 minutach pridame vopred uvarenu sackovu ryzu a asi 5 minut varime.
-
8
Vypneme sporak a pridame 2-3 listy ladoveho salatu. Premiesame.
-
9
Hotovo. Podavame na plytky tanier a posypeme tvrdym nastruhanym syrom (napr. Aidam)
-
10
Este foto potrebnych surovin.
Diskusia k receptu