Kuracie Kung - Pao so šampiňónmi

Autor receptu: shukvacik

Celkom slušný obed :)

3
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia nakrájame na rezance cca na 1cm. Okoreníme soľou, chilli a kari korením ( podľa chuti ). Orestujeme na oleji ( nie veľa ) cca 7 minút, pridáme na kolieska nakrájaný pór a na plátky nakrájané šampiňóny. Znova orestujeme a pridáme na kocky nakrájanú papriku a opäť restujeme
  2. Sójovú omáčku zmiešame s vínom, zázvorom a solamylom. Orestovanú zmes zalejeme a krátko povaríme a pridáme arašidy ( podľa chuti )
  3. Ako prílohu podávame opečené ázijské ryžové rezance a s papriky spravíme oblohu.
  4. Dobrú chuť