Kuracie Kung - Pao so šampiňónmi
Autor receptu: shukvacik
Celkom slušný obed :)
3 porcie |
20 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Kuracie prsia nakrájame na rezance cca na 1cm. Okoreníme soľou, chilli a kari korením ( podľa chuti ). Orestujeme na oleji ( nie veľa ) cca 7 minút, pridáme na kolieska nakrájaný pór a na plátky nakrájané šampiňóny. Znova orestujeme a pridáme na kocky nakrájanú papriku a opäť restujeme
- Sójovú omáčku zmiešame s vínom, zázvorom a solamylom. Orestovanú zmes zalejeme a krátko povaríme a pridáme arašidy ( podľa chuti )
- Ako prílohu podávame opečené ázijské ryžové rezance a s papriky spravíme oblohu.
- Dobrú chuť
|