Foto: daniella9
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
cca. 400 g |
|
1 ks zrelé |
|
1 ks biela |
|
1 ks |
|
1 - 2 čl |
|
1 čl (rascovec rímsky drvený) |
|
1 - 2 čl |
|
2 ks strúčik (prelisovaný) |
|
cca. 250 ml |
|
|
|
|
|
1 ks |
|
2 PL |
|
|
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na drobno a speníme na oleji. Pridáme koreniny a krátko restujeme.
-
2
Pridáme mäsko nakrájané na kúsky + soľ a chvíľku opekáme. Podlejeme vínnym octom a dusíme pod pokrievkou cca. 10 minut. (Nemám doma vínny ocot, tak som dala klasický) Mango očistíme, olúpeme a nakrájame na kocky, pridáme k mäsku, pár minút povaríme.
-
3
Pridáme kokosové mlieko, prevaríme a ak treba dochutíme korením a soľou. A ešte nakoniec pridáme čilli papričku, pokrájanú na kúsky bez semienok.
-
4
Podávame s ryžou a posypané čerstvým koriandrom. HoTovo, dobrú chuť.:-) P.S.: Cervená paprika, to pekne spestrí, pridáva sa na začiatku k cibuli, ale zabudla som kúpiť, tak preto ju tam nevidno;-)
Diskusia k receptu