4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| cca. 400 g | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks zrelé | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks biela | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 1 - 2 čl | 
                                                             | 
                                                    
| 1 čl (rascovec rímsky drvený) | 
                                                             | 
                                                    
| 1 - 2 čl | 
                                                             | 
                                                    
| 2 ks strúčik (prelisovaný) | 
                                                             | 
                                                    
| cca. 250 ml | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    |
| 
                                                             | 
                                                    |
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 2 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Cibuľu nakrájame na drobno a speníme na oleji. Pridáme koreniny a krátko restujeme.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Pridáme mäsko nakrájané na kúsky + soľ a chvíľku opekáme. Podlejeme vínnym octom a dusíme pod pokrievkou cca. 10 minut. (Nemám doma vínny ocot, tak som dala klasický) Mango očistíme, olúpeme a nakrájame na kocky, pridáme k mäsku, pár minút povaríme.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Pridáme kokosové mlieko, prevaríme a ak treba dochutíme korením a soľou. A ešte nakoniec pridáme čilli papričku, pokrájanú na kúsky bez semienok.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Podávame s ryžou a posypané čerstvým koriandrom. HoTovo, dobrú chuť.:-) P.S.: Cervená paprika, to pekne spestrí, pridáva sa na začiatku k cibuli, ale zabudla som kúpiť, tak preto ju tam nevidno;-)
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu