Foto: matkozed
30
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
23 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Špaldovú bagetu dáme namočiť do mlieka. Kuracie mäso nakrájame na kocky. Očistíme cibuľu a cesnak. Všetko pomelieme na mlynčeku na mäso. Pomelieme aj s oreganom a korením.
- 2
Do pomletej zmesi pridáme vajcia a vegetu. Dobre premiešame. Zakryjeme a vložíme na aspoň 30 minút do chladničky.
- 3
Vytvarujeme fašírky a obalíme v strúhanke. Poukladáme na plech na papier na pečenie. Potrieme z oboch strán s olejom.
- 4
Teplovzdušnú rúru predhrejeme na 180 stupňov. Pečieme 15 minút. Obracať netreba.
- 5
Prepneme rúru len na horný ohrev a na 225 stupňov. Pečieme 8 minút. Prílohu podávame podľa chuti.
Tiež fašírka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
PS: Priaznivci anglickej kuchyne, ktorí by mali nutkavú potrebu sa do mňa obuť s "argumentom", že Fish and chips sa bežne predávajú v novinovom papieri, by si najprv mohli prečítať toto:
"Fish-and-chip shops traditionally wrapped their product in newspaper, or with an inner layer of white paper (for hygiene) and an outer layer of newspaper or blank newsprint (for insulation and to absorb grease), though the use of newspaper for wrapping has almost ceased on grounds of hygiene. Nowadays, establishments usually use food-quality wrapping paper, occasionally printed on the outside to imitate newspaper."
Zdroj: en.wikipedia.org/wiki/Fish_and_chips...
tanier mám
noviny prečítam..:-)
To nemalo byť náhodou KĽDR? :-)
:))
Fasirky vyzeraju dobre.
super reakcia..:-)
ideeeeš
Tiež som ti lajkol komentár... :-)
"Nafotený mám aj rezeň zavesený štipcom na sušiaku prádla"
Dúfam, že si ho pred zavesením na sušiak aspoň poriadne vypral v Perwolle a náležite odstredil, ty macher.
Samozrejme... A potom do sušičky a bez žehlenia by pred objektív ani nešiel...