4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kurča umyjeme, vložíme do väčšieho hrnca a zalejeme 4 l vody. Pridáme citrónovú šťavu, sójovú omáčku, rozmrvenú bujónovú kocku, celé čierne korenie, bobkový list a štipku soli. Všetko spolu varíme asi 45 minút. Uvarené mäso potom vyberieme, vývar precedíme a opäť privedieme do varu.
- 2
Pridáme opláchnutú ryžu a varíme približne 10 minút. Z uvareného kurčaťa odstránime kožu, mäso oberieme, pokrájame na menšie kúsky a vrátime ho do polievky.
- 3
Nakoniec ju dochutíme soľou, korením a ozdobíme kolieskami póru.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu